MORGEN omarmt je in 2024
Morgen omarmt je in 2024 kopiëren

We hebben een moeilijk besluit moeten nemen. MORGEN Festival wordt verplaatst naar 2024. We leggen je graag uit waarom.

Vol enthousiasme en overtuiging, vanuit een enorme drive en passie om alles wat morgen mooi maakt samen te brengen in een driedaags festival, zijn we begin dit jaar gestart met alle voorbereidingen. Vol ambitie. Een compleet nieuw en vooruitstrevend concept, een ‘beyond festival’, letterlijk. Een waanzinnige line-up, vernieuwende foodconcepten, een uniek bio-based podium, een indrukwekkend energie eiland, een container village vol experiences, workshops, cinema en nog véél meer… Allemaal om je de wereld van morgen te laten zien, proeven, ervaren én beleven, om samen te bouwen aan de mooiste toekomst.

Misschien met iets teveel ambitie. Want, wat we voor ons zien en waar we jou mee willen verrassen en vervoeren, blijkt helaas dit jaar niet realistisch. In de eerste plaats omdat we, ondanks de verhuizing naar de Brouwersdam, nog steeds geen garanties hebben gekregen ten aanzien van de stikstofvergunning en deze ook niet op tijd mogen verwachten. Daarmee haalt de tijd ons in om samen met al onze partners en sponsoren een waanzinnige, volledig duurzame, eerste editie van MORGEN Festival te kunnen organiseren.

Datum 2024

En, alleen het allerbeste is goed genoeg voor MORGEN, voor jou en voor onze toekomst. Simpel. Dat kunnen we je eind september dus niet garanderen. Daarom schuiven we door naar volgend jaar: op 19, 20 en 21 september 2024 staan we op het strand aan de Brouwersdam met een weergaloos festivalterrein. We rekenen op je begrip en verwelkomen je heel graag in 2024. Het goede nieuws is dat alle betrokken muzikanten, artiesten, food-creators, kunstenaars en wetenschappers alleen maar meer gemotiveerd zijn om een onvergetelijk MORGEN Festival voor je te realiseren.

En nu? Je ticket blijft uiteraard geldig. Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn op de nieuwe geplande data, kun je contact met ons opnemen voor een omboeking of refund. Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je eerder vragen hebt. 

We wensen je nog een hele een mooie zomer en zien je graag MORGEN, volgend jaar!