Praktische informatie

Hier vind je alle praktische informatie rondom MORGEN. Heb je vragen over het festival? We proberen zo veel mogelijk toelichting te geven middels onderstaande info. Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een mail via info@morgenfestival.nl

Morgen beyond festival
Tickets

Tickets

De tickets voor MORGEN Festival kun je hier bestellen. Omdat het de eerste editie van MORGEN is, en we het festival voor zo veel mogelijk liefhebbers toegankelijk willen maken, hebben we ervoor gekozen om de ticketprijzen zo laag mogelijk te houden. 

Op donderdag 21 september vindt het openingsconcert plaats van Lotte Pen & Douwe Eisenga, dit exclusieve concert wordt geoorganiseerd voor 80 personen in het biobased paviljoen. Tickets zijn 15,- euro, inclusief een welkomstdrankje. 

Er is geen leeftijdsgrens verbonden aan de tickets. Kinderen tot 12 jaar kunnen voor 7,50 euro een ticket aanschaffen in de ticketshop.

Locatie en toegankelijkheid

MORGEN vindt plaats op het strand bij de Brouwersdam, naast Beachclub Perry’s. Het navigatieadres is Brouwersdam 1 te Scharendijke

Het gehele festivalterrein bevindt zich op het strand. Wil je gebruikmaken van een strandrolstoel? Mail dan naar info@morgenfestival.nl om te vragen naar de mogelijkheden. Ook bij overige vragen over toegankelijkheid kun je ons via dit mailadres bereiken. 

Perry's
Parkeren

Bereikbaarheid en parkeren

Kom je met het OV? Raadpleeg dan 9292.nl of Google Maps voor de meest actuele reisadviezen. 

Er is gratis parkeergelegenheid op de Brouwersdam, waar je je auto kan parkeren op het schuine gedeelte. Er is ook voldoende plek om je fiets te parkeren. De parkeergelegenheden bevinden zich op enkele minuten loopafstand van de ingang van het festival. Er zijn mindervalide plekken aanwezig, dit staat aangegeven bij aankomst.

Ook rijden er bussen van het Transferium in Renesse richting Scharendijke (Bus 104). Vanaf de halte ‘Ellemeet’ is het nog een kwartiertje lopen naar het festival. Wil je na afloop een taxi pakken? Dit zijn een aantal taxibedrijven in de buurt: 

Zierikzee: Taxi de Vlieger, 0111-641562
Renesse: New York Taxi, 0111-464646
Ellemeet: Weeda Taxiservice, 0111-672317
Kerkwerve: Taxi Grevelingen, 06-27618461

Daarnaast willen we graag stimuleren dat mensen met elkaar meerijden. Gebruik daarvoor de Slinger widget onderaan deze pagina. Deel of boek je rit heel eenvoudig én binnen twee minuten.

Eten en drinken

Op MORGEN wordt met liefde aandacht besteed aan de catering van de toekomst, onder leiding van chef-kok Piere Wind. We zorgen voor een breed aanbod, voor ieder wat wils. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. 

Pierre wind decor

Overnachten

Een ticket geeft je toegang tot het festival en is exclusief verblijf. Kom je voor meerdere dagen of wil je een weekendje Zeeland van je verblijf maken? Er zijn verschillende accomodatiemogelijkheden in en rondom Scharenrijke, zoals campings, Bed & Breakfasts en hotels. Voor meer infomatie verwijzen we je door naar de websites als AllYourz.nl, Zeeland.com of RenesseAanZee.nl.

Programma

Op MORGEN komen drie podia; de Mainstage, de GEM-Stage (een CO2-neutraal podium) en de BRIC-Stage, (een biobased paviljoen voor intieme concerten). De muziekprogrammering is inmiddels rond en je vindt alle acts terug op de website. Binnenkort volgt ook het blokkenschema! 

Naast muziek programmeren we ook activiteiten rondom kunst, food, natuur en wetenschap. Denk aan lezingen, interviews met artiesten, een strandwandeling of rondleiding op het Energie Eiland. Ook deze informatie vind je in het blokkenschema. 

Kovacs

EHBO

Op het terrein bevindt zich een EHBO-post. Ga bij problemen naar de EBHO of een van de beveiligers, zodat je in goede handen bent en we je kunnen helpen. 

Huisregels

  • We serveren alcohol uitsluitend aan personen van 18 jaar en ouder. Er kan bij de bars om legitimatie gevraagd worden.
  • Drugs (zowel hard- als softdrugs) zijn verboden. We hanteren een zerotolerancebeleid.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein.